Ha lite tålamod med mig.

Ge inte upp hoppet på mig. Jag kommer att blogga, om inte ikväll så kanske imorgon. Jag ser ju att jag faktiskt fått en del läsare och så fort jag får skrivlust slänger jag in ett till inlägg. Håll ut vettja.

Just one moment

If you could go back and change just one thing about your life, would you? And if you did, would that change make your life better? Or would that change ultimately break your heart? Or break the heart of another? Would you choose an entirely different path? Or would you change just one thing? Just one moment. One moment that you always wanted back.


Let me introduce myself

Vem är jag?

Jag har en mamma, en pappa och en storesyster. Jag har fått lekfullheten från pappa och träningsbehovet från mamma. Min storasyster ser jag upp till, hon är bäst i världen. Jag har en katt som heter Kisse eftersom min familj inte kunde enas om vad han skulle heta. 
Mitt fullstänidiga namn är Gabriella Denice Baath Lundmark och jag är viljestark, logisk och förnuftig. Jag är ofta sjukligt hygiensik samtidigt som jag har ett ostädat rum. Jag är naiv och blåögd, jag tror på lika värde och på att alla människor är godhjärtade. Jag är tveksam på om jag klarar av att vara utan choklad i en månad och smulor i sängen är det värsta jag vet.
Jag gillar att titta folk i ögonen samtidigt som jag blir generad av längre ögonkontakt. Jag får ofta höra att jag är blyg men sanningen är simpel. Jag pratar inte om jag inte har något att säga. Mina framtidsplaner dras mellan det graciösa livet i New york och det hårda arbetet på hästgården. Jag har tusen drömmar och jag är rädd för att misslyckas, men jag tror på mig själv. Jag är dålig på engelska, geografi och matematik, jag är inte alltid så smart och när jag var yngre testades jag för dyslexi. Jag är vettig, förnuftig och klok. Och ja, jag skiljer på ord som smart och klok, på samma sätt som jag anser att ensam och själv har olika betydelser.
Andras framgångar peppar mig.
Jag har aldrig haft ett riktigt förhållande och vissa påstår att det beror på att jag är ytligt och allt för kräsen. Jag tror att anlednigen hänger samman med rädslan för att vara beroende av någon.
Jag har svårt att ta folk på allvar om de hälsar med en lös och obestämd hand. Jag har ofta problem att komma ihåg namn på de människor jag träffar.
Jag vill lära mig äta sushi för att det ständigt tjatas om hur gott och mysigt det är.
Jag har precis som alla andra tjejer redan planerat mina barns namn och min favoritperfym är Escada ''incredible me''. Jag blir lätt rastlös och jag älskar att duscha.
Jag äger fler sjalar och halsbukar än vad jag kan räkna på mina fingar och tår tillsammans, jag älskar att införskaffa nya jackor och höga klackar ger mig självförtroende.
Jag har smeknamn som nisse, nils, kisse, issi men mitt riktiga namn är alltså Gabriella Denice Baath Lundmark, jag står på huvudet oftare än du tror och jag försöker smörja in naglarna med nagelolja varje natt.

RSS 2.0